Case de lemn tip locuinta I incepand de la 400 euro/mp

Structura de rezistenta din grinzi 120×120 mm. Pereti exteriori ale acestor constructii de case lemn au lambriu exterior semirotund sau plat. Termoizolatia din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Peretii interiori finisati cu lambriu nut si feder slefuit sau montat gips carton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie, sarpanta (acoperisul) cu astereala plina sau cu sipci pentru ardezie.

Case lemn tip locuinta permanenta

 

Case de lemn americane incepand de la 400 euro/mp

 

Case de lemn tip locuinta II - incepand de la 400 euro euro/mp

Structura de rezistenta din grinzi 150 mm. Pereti exteriori cu lambriu exterior semirotund sau plat. Termoizolatia din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Peretii interiori finisati cu lambriu nut si feder slefuit sau montat gips carton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Scarile interioare. Usi interioare conform tabelului de tamplarie. Captusirea in totalitate cu lambriu nut si feder slefuit exterior si interior.

Case lemn tip locuinta permanenta

 

Case de lemn tip 4 - incepand de la 400 euro/mp

Se compune dintr-un singur perete din material tip grinzi de 45 mm.

 

Case de lemn tip 5 - incepand de la 400 euro/mp

Peretii exteriori, tip grinzi de 45 mm, cu dublu nut si feder. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Pereti interiori finisati cu lambriu sau montat gipscarton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie. Sarpante cu astereala plina sau cu sipci pentru ardezie.

 

Case de lemn tip 6 - incepand de la 400 euro/mp

Casa de lemn se compune din grinzi pline de 95 mm cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

 

Case de lemn tip 7 - incepand de la 400 euro/mp

Casa se compune din grinzi pline de 95 mm cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

 

Case de lemn tip 8 - incepand de la 400 euro/mp

Casa se compune din grinzi pline de 110 mm, cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Livrat si montat view site geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

Proiecte case din lemn

Producatorul si constructorul de case din lemn din Harghita, Bege Bege Company SRL, va oferim preturi promotionale la urmatoarele modele de casa:

Oferta speciala promotie case din lemn - model Ildiko de la 42.000 euro

Proiect casa de lemn model Ildiko vedere oblicaProiect casa de lemn model Ildiko plan interior

Oferta speciala promotie case din lemn - model Emilia de la 35.000 euro

Proiecte casa de lemn vedere frontalaProiecte casa de lemn plan interior

Câteva apariții în mass-media:

stirileprotv adevarul Romania libera gandul

Găseşte-ne pe Facebook


Contacteaza-ne

BEGE & BEGE COMPANY SRL
Adresa: Str. Principala Nr. 350
Ciumani 537050, Judetul Harghita

Manager: Bege Arpad
Mobil: +4-0744-206.779

Secretariat:
Tel./Fax: +4-0266-350.039
E-mail: [email protected]