Fából készült lakóházak I. ~400 euró/m²

Gerendás tartószerkezet 120x120 mm. Ezen épületek külső falai félgömbölyű vagy lapos lambériával födöttek. Szigetelés kőzetgyapottal a teljes külső falazat és padlás esetében. Szigetelés – gőzzáró fólia. A beltéri falak csiszolt, ereszték- és horonyillesztésű lambériával vagy gipszkartonnal burkoltak. Gyalult, horonycsatlakozású hajópadló leszállítva és beépítve. Az európai szabványoknak megfelelő termopán ablakok. Beltéri ajtók az asztalosáru táblázat szerint, a tetőszerkezet (tető) teljes tetőhéjazattal vagy tetőpala szegélylécezéssel.

Fából készült lakóházak

Amerikai típusú faházak ~400 euró/m²

Amerikai típusú faházak 180

Fából készült lakóházak II. ~400 euró/ m²

Gerendás tartószerkezet 150 mm. Külső falak kültéri, félgömbölyű vagy lapos lambériával födöttek. Szigetelés kőzetgyapottal a teljes külső falazat és padlás esetében. Szigetelés – gőzzáró fólia. A beltéri falak csiszolt, ereszték- és horonyillesztésű lambériával vagy gipszkartonnal burkoltak. Gyalult, horonycsatlakozású hajópadló leszállítva és beépítve. Az európai szabványoknak megfelelő termopán ablakok. Beltéri lépcsők. Beltéri ajtók az asztalosáru táblázat szerint. Teljes burkolat kültéri és beltéri, csiszolt, ereszték- és horonyillesztésű lambériával.

Fából készült lakóházak

4-es típusú faházak, ~400 euró/m²

Szimpla, gerenda típusú, 45 mm-es fal

4-es típusú faházak 4-es típusú faházak

5-ös típusú faházak, ~400 euró/m²

Dupla ereszték- és horonyillesztésű, gerenda típusú, 45 mm-es külső falak. Szigetelés kőzetgyapottal a teljes külső falazat és padlás esetében. Szigetelés – gőzzáró fólia. A beltéri falak lambériával vagy gipszkartonnal burkoltak. Gyalult, horonycsatlakozású hajópadló leszállítva és beépítve. Az európai szabványoknak megfelelő termopán ablakok. Beltéri ajtók az asztalosáru táblázat szerint. Tetőszerkezet teljes tetőhéjazattal vagy tetőpala szegélylécezéssel.

5-ös típusú faházak 5-ös típusú faházak

6-os típusú faházak, ~400 euró/m²

A faházak tömör, 95 mm-es, dupla ereszték- és horonyillesztésű gerendából állnak. Az építés rálapolással történik. Gyalult, csaphornyos illesztésű hajópadló leszállítva és beépítve. Az európai szabványoknak megfelelő termopán ablakok. Beltéri ajtók az asztalosáru táblázat szerint.

6-os típusú faházak 6-os típusú faházak

7-es típusú faházak, ~400 euró/m²

A faházak tömör, 95 mm-es, dupla ereszték- és horonyillesztésű gerendából állnak. Az építés rálapolással történik. Szigetelés kőzetgyapottal a teljes külső falazat és padlás esetében. Szigetelés – gőzzáró fólia. Gyalult, csaphornyos illesztésű hajópadló leszállítva és beépítve. Az európai szabványoknak megfelelő termopán ablakok. Beltéri ajtók az asztalosáru táblázat szerint.

7-es típusú faházak 7-es típusú faházak

8-as típusú faházak, ~400 euró/m²

A faházak tömör, 110 mm-es, dupla ereszték- és horonyillesztésű gerendából állnak. Az építés rálapolással történik. Szigetelés kőzetgyapottal a teljes külső falazat és padlás esetében. Szigetelés – gőzzáró fólia. Gyalult, csaphornyos illesztésű hajópadló leszállítva és beépítve. Az európai szabványoknak megfelelő termopán ablakok. Beltéri ajtók az asztalosáru táblázat szerint.

Néhány médiaszereplés:

stirileprotv adevarul gandul

Kövessen minket a Facebook-on


Elérhetőségek

BEGE & BEGE COMPANY SRL
Adresa:
Str. Principala, Nr. 350
Gyergyócsomafalva 537050, Hargita megye, Románia

Menedzser: Bege Arpad
Mobil: +4-0744-206.779

Titkárság:
Tel./Fax: +4-0266-350.039
E-mail: [email protected]